Contact

Vragen staat vrij! Wil je iets weten over mij, over Productiehuis Studio Peer of over de voorstellingen? Stuur mij een mail. Voor boekingen in Nederland kun je contact opnemen met George Visser Producties (theaters) en STT (schoolvoorstellingen). In België ga je naar Garifuna. Hun contactgegevens vind je bij de voorstellingen.

Contact

Heb je een vraag? Leuk!
Ik ben benieuwd!

Stuur een mail naar post@idavandril.nl of vul hiernaast je vraag in. Ik laat zo snel mogelijk iets van mij horen!

.

Nieuws

‘Met subtiele manipulatietechnieken een hele grote wereld verbeelden.’

Pers première De Vliegende Hollander

Pers première De Vliegende Hollander

Een heerlijke pers première op zondagmiddag 28 augustus. Volle zaal met pers, familie en vrienden en ruim vijftig ouders en kinderen die via de Gorcumse Speelgoedbank waren uitgenodigd. Ook de kinderen die mee hadden gedaan met de workshop ‘Maak je eigen Roller’ waren aanwezig. Uiteraard mét hun eigen Rollers. Wat een feest!

Nieuwe site!

16-10-2021

Nieuwe site online!

Na maanden hard werken is het zover. Samen met Tanja van Rooden van Image. heb ik een gloednieuwe site gemaakt. Nou ja, Tanja heeft het meeste werk verricht maar ik mocht haar helpen. En bij een nieuwe site hoort een frisse ‘huisstijl’. Vinden sommige mensen het knap hoe wij voorstellingen maken, probeer maar eens een nieuw logo voor een theatermaker te verzinnen? Het is Tanja bijzonder goed gelukt.

De Rattenvanger buiten!

19 juli 2021

Deze zomer halen we onze ratten uit het theater en bevolken we vijf dagen lang de tuin van het historische pand Het Tolhuis in Gorinchem. Vele eeuwen geleden verbleven de graven van Holland in deze prachtige omgeving.

Nieuwsoverzicht