Nieuws

Wat ben ik aan het doen? Hoe staat het met de voorstellingen? Volg hier alles over repetities, tournee, premières en alles wat ik tegenkom tijdens het maken en spelen.

Vacature insta

Vacature zakelijke leider/directeur-bestuurder

DIT IS de vacature voor zakelijk leider van ons theatercollectief Studio Peer! Lees hem, deel hem en misschien BEN JIJ wel onze nieuwste aanwinst.

Studio Peer creëert al decennialang spraakmakend theater voor jong en oud, waarin poppen en objecten op virtuoze wijze tot leven komen. De producties van Studio Peer worden gespeeld in de theaters en schouwburgen van Nederland en België. We creëren een wereld met personages die ontroeren, bevrijden en omarmen. Onze voorstellingen vertellen verhalen die het hoofd prikkelen en het hart raken. Wij willen met onze voorstellingen, in deze tijden van polarisatie en individualisme, bijdragen aan het dichten van het gat tussen ‘ik’ en de rest van wereld.
In onze transitie naar een collectief, waarbinnen zowel nieuwe als ervaren makers van allerlei pluimage samenwerken, zoeken we per direct een bevlogen

 ZAKELIJK LEIDER/ DIRECTEUR-BESTUURDER (M/V/X) 0,4 fte

 die samen met artistiek leider Ida van Dril sturing geeft aan het collectief en kan ondersteunen bij het behouden van structuur te midden van creatieve ideeën en uitspattingen.‘Met subtiele manipulatietechnieken een hele grote wereld verbeelden.’

Pers première De Vliegende Hollander

Pers première De Vliegende Hollander

Een heerlijke pers première op zondagmiddag 28 augustus. Volle zaal met pers, familie en vrienden en ruim vijftig ouders en kinderen die via de Gorcumse Speelgoedbank waren uitgenodigd. Ook de kinderen die mee hadden gedaan met de workshop ‘Maak je eigen Roller’ waren aanwezig. Uiteraard mét hun eigen Rollers. Wat een feest!

Nieuwe site!

16-10-2021

Nieuwe site online!

Na maanden hard werken is het zover. Samen met Tanja van Rooden van Image. heb ik een gloednieuwe site gemaakt. Nou ja, Tanja heeft het meeste werk verricht maar ik mocht haar helpen. En bij een nieuwe site hoort een frisse ‘huisstijl’. Vinden sommige mensen het knap hoe wij voorstellingen maken, probeer maar eens een nieuw logo voor een theatermaker te verzinnen? Het is Tanja bijzonder goed gelukt.

De Rattenvanger buiten!

19 juli 2021

Deze zomer halen we onze ratten uit het theater en bevolken we vijf dagen lang de tuin van het historische pand Het Tolhuis in Gorinchem. Vele eeuwen geleden verbleven de graven van Holland in deze prachtige omgeving.

Contact

Heb je een vraag? Leuk!
Ik ben benieuwd!

Stuur een mail naar post@idavandril.nl of vul hiernaast je vraag in. Ik laat zo snel mogelijk iets van mij horen!

.